طرح تو جیهی تولید لبنیات شیر ماست خامه تهیه شده در 16 صفحه
فصل اول : خلاصه طرح
فصل دوم
انواع تو لیدات
فرایندهای تولید
مشخصات فنی وبسته بندی تو جیهات علمی و ویژگیهای فرایند شیمیایی و نکات فنی وعملیاتی
و رسم نمودار تولید
فصل سوم بررسی های مالی واقتصادی شامل اطلاعات مر بوط به سر مایه
گذاری سر مایه در گردش هزینه های تولید قیمت تمام شده
صورتهای مالی شاخص های مالی ارزیابی سود وزیان و...
مقدمه :شیر پس از دریافت به قسمت توزین رفته توزین میشود وپس
از انجام ازمایش های اولیه در ارتباط با
عدم ترشیدگی و عدم مخلوط بودن با اب یا مواد دیگر تحویل ودر یک مخزن به گنجایش
5000 لیتر پس از عبور از فیلتر تخلیه میگردد ....
:: برچسبها:
طرح تو جیهی ,
شیر ,
ماست ,
خامه پاستوریزه ,
:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0